Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten

 

Access Bars™ is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel of zit je relaxed op een gemakkelijke stoel of je ligt op je eigen bed terwijl ik 32 punten op je hoofd zachtjes aanraak en zo de energie laat stromen om alle "opstoppingen" weg te werken.

Een Bars sessie duurt 1 tot 1.5 uur en wordt meestal liggend gegeven zodat je heerlijk kan ontspannen.

Wist je dat er een neurowetenschapper, Dr. Jeffrey Fannin, wetenschappelijk onderzoek verricht heeft verricht naar de Bars? Zijn onderzoek toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

In het volgende filmpje is goed te zien dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het al lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

 

In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.

Oke... een Bars sessie, hoe vaak dan?

Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen.

De ervaring leert dat als iemand echt verandering in het leven wil, het raadzaam is om zo’n vijf sessies te plannen met steeds 1 a 2 weken ertussen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Hoe wordt het nog beter dan dit?