Aromatouch Technique

 

 

Wat houd een AromaTouch™ Technique behandeling in?

 

Een doorlopend moment van ontspanning, acht fijne heerlijk geurende oliën, zacht strijken, een heerlijk zachte aanraking geeft u een waanzinnig ontspannende ervaring, dat is de Aromatouch Technique.
De AromaTouch techniek is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Tijdens de AromaTouch krijg je 8 oliën aangebracht in een bepaalde volgorde zodat de ene olie de andere kan versterken. De oliën worden aangebracht op je rug en onder je voeten.

Bij deze techniek maak ik gebruik van 8 heerlijke etherische oliën, de verschillende fases staan hieronder beschreven.
Ik werk langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De oliën in combinatie met de techniek zorgen voor het in balans brengen van het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel én voor een geweldige ervaring voor de ontvanger.

Fase 1, het verminderen van stress.

De meeste mensen hebben tegenwoordig lichamelijke problemen welke veroorzaakt worden door stress. AromaTouch focust daarom ook als eerst op het verminderen van stress, het lichaam gaat ontspannen en kan de oliën die gebruikt worden zo beter opnemen.
De gebruikte oliën in fase 1 zijn Balance en Lavendel.

Fase 2, het Versterken van het immuunsysteem.

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.
De gebruikte oliën in fase 2 zijn Melaleuca en OnGuard.

Fase 3, Verlichting van pijn en ontstekingen. 

In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen.  Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen je lichaam in dit proces.
De gebruikte oliën in fase 3 zijn Aromatouch en Deep Blue.

Fase 4, het bevorderen van homeostase.

Homeostase is een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. In deze toestaand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Als we te lang in deze toestand blijven zal dit vroeg of laat zijn tol eisen op ons lichaam.  Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen. De vierde en laatste fase helpt hierbij.
De gebruikte oliën in fase 4 zijn Wild Orange en Peppermint.

Een AromaTouch behandeling duurt rond de 45 minuten en kost net als alle andere behandelingen €50,-

SOC - Symphony Of the Cells

 

Symphony of the Cells™ - Spinal Technique is een collectie van 16 massage protocollen opgesteld door Boyd Truman om fysieke, emotionele en spirituele harmonie in het lichaam te creëren. Ieder protocol is gericht op een bepaald lichaamssysteem waardoor specifieke klachten kunnen worden behandeld en waarbij etherische oliën worden aangebracht op de ruggenwervel en voeten. Elke olie is specifiek geselecteerd om zijn gunstige werking op uw gezondheidstoestand.
Bepaalde etherische oliën hebben affiniteit voor bepaalde organen in ons lichaam en geven door hun actuele toepassing een diepgaande geneeskrachtige ervaring.
Elk SOC-protocol is ook erg ontspannend, en mensen melden dat zij na afloop zich herboren, rustig en vredig voelen. Sommigen vallen zelfs in slaap tijdens de sessie van SOC.

Deze mooie techniek brengt balans en harmonie: fysiek, emotioneel en spiritueel.

Over het algemeen is SOC het meest effectief wanneer u elke 3 dagen een SOC ontvangt. In sommige gevallen worden twee verschillende protocollen afgewisseld. Het aantal sessies varieert per geval – soms is een voldoende, meestal is een set van meerdere sessies nodig totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. De selectie van protocol (en) en aanbevolen frequentie wordt bepaald op basis van de evaluatie van uw symptomen. Welke protocollen zijn er?

- Basic/Basis Protocol
- Cardiovascular Protocol
- Cellular Protocol
- Chi Protocol
- Digestive Protocol
- Emobic Protocol
- Forgiveness Protocol
- Hormone Balance Protocol
- Infectious Disease Protocol
- Inflammatory/Ontstekingen Protocol
- Lymphatic Protocol
- Maxim Protocol
- Neurological Protocol
- Osteo Protocol
- Respiratory/Ademhalings Protocol
- Solar Protocol

 

De benodigde SOC protocollen worden in combinatie met een Aromatouch gegeven.
Geen enkel protocol vervangt een arts! Deze protocollen zijn slechts ter ondersteuning en kunnen bijdragen aan verlichting, een snel herstel en voorkoming van problemen. Raadpleeg ten alle tijden uw arts bij problemen met uw gezondheid!

Symphony of the Cells™ - Spinal Technique duurt per protocol slechts 5 minuten en wordt, indien nodig, als aanvulling op de aromatouch toegevoegd, hiervoor wordt niets extra's in rekening gebracht.