Kruidenstempelmassage

De oorsprong van de kruidenstempelmassage ligt in de oude oosterse wereld maar heeft zijn weg gevonden naar de hedendaagse westerse wereld.
De combinatie van warmte, massage en kruiden triggert de zintuigen en maakt van de kruidenstempelmassage een intense ervaring die naast volledige ontspanning nog veel meer positieve effecten op de gezondheid heeft.
Voor de kruidenstempelmassage gebruik ik verschillende kruiden. De kruiden kunnen bijvoorbeeld een huidherstellende, reinigende en verzorgende werking hebben maar er zijn ook kruiden die gebruikt kunnen worden bij problemen aan de luchtwegen of die specifiek zijn bedoeld om geest en lichaam te laten ontspannen. De warmte en massagetechnieken zorgen op hun beurt voor het stimuleren van de bloedcirculatie en de stofwisseling.  Afvalstoffen worden effectiever afgevoerd en voedingsstoffen worden beter aangevoerd.
De kruidenstempels zijn katoenen bundeltjes gevuld met verschillende kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten voor bijvoorbeeld verlichting bij spierpijn, reuma en jicht.

Hoe gaat de kruidenstempelmassage in zijn werk?

Ik begin met het te behandelen lichaamsdeel met warme olie te masseren, dit om de spieren alvast lekker los en soepel te maken. Dan worden de kruidenstempels ingezet. Deze katoenen bundeltjes kruiden zijn geweekt in warme olie van rond de 50 graden. Tot slot nog een zachte afsluitende massage met warme olie.
De kruidenstempelmassage duurt ongeveer een uur voor de gehele achterzijde van het lichaam en kost net als alle andere behandelingen €50,-  Zou u graag ook uw voorzijde in deze massage meegenomen willen hebben (decolleté, schouders&hals en een gezichtsmassage) komt daar €15.- bij en zal de duur rond de 1.5 uur zijn.

LET OP!
De kruidenstempels zijn niet voor eenmalig gebruik en zijn daarom dus persoonsgebonden, dit uiteraard ivm de hygiëne. U krijgt de gebruikte stempels mee naar huis waar u ze in de vriezer kan bewaren voor de volgende behandeling. Hiervoor moet ik wél bij de eerste behandeling €10.- extra in rekening brengen.

Heeft u een specifiek lichamelijke klacht en zou u daarvoor graag een kruidenstempelmassage ontvangen houd er dan rekening mee dat ik niet alle kruiden en stempels op voorraad heb. De kruiden en stempels moeten dan nog besteld worden, er kan een week overheen gaan voor ik deze binnen heb, contacteer mij dus op tijd zodat ik tijd heb alles goed voor te bereiden.

 

Voor de duidelijkheid nog even de prijzen op een rij:
1e behandeling alleen rug: €50,-  +€10,-
1e behandeling rug + voorzijde: €65.- + €10.-

Vervolg behandelingen alleen rug: €50.-
Vervolg behandelingen rug + voorzijde: €65.-

De kruidenstempels kunnen 5x gebruikt worden dus een 1e behandeling en 4 vervolgbehandelingen, daarna dienen er nieuwe stempels gekocht te worden