In onze shop vind u nu een aantal Orthomoleculaire voedingssupplementen van Vitakruid. Nog lang niet alle supplementen zijn aanwezig in de shop dus kom regelmatig kijken want het assortiment breid steeds verder uit!

 

Ook toegevoegd in de shop is de skincare lijn van DõTERRA op basis van Etherische oliën én de skincare lijn van Heart and Body Naturals op basis van hennep en Etherische oliën.
HB Naturals is een Amerikaans bedrijf, deze producten zijn niet op voorraad dus worden apart voor de klant besteld, daardoor kan de levertijd oplopen van 10 tot 20 werkdagen

 

Ik werk bij mijn behandelingen met de zuivere Etherische oliën van dõTERRA en verkoop deze ook.
Omdat dit een enorme hoeveelheid is aan oliën en blends heb ik ervoor gekozen deze niet in de shop te plaatsen maar om door te verwijzen naar mijn eigen pagina op de website van dõTERRA, ik verstuur uw bestelling dan niet als tussenpersoon maar u krijgt uw bestelling rechtstreeks vanaf dõTERRA geleverd. Dit scheelt veel tijd in verzending zodat u uw bestelling snel binnen hebt.
Gebruik om deze te bestellen de volgende link:  

https://www.mydoterra.com/essentialhealthbalance/#/ 

Klik dan op shop, daarna kunt u de taal wijzigen naar Nederlands (Dutch) maar het is beter deze op Engels te laten staan aangezien in de Nederlandse versie niet alle producten en aanbiedingen getoond worden.
Klik daarna waar gevraagd wordt in welk land u woont op Europa en daarna op Start shopping/Begin met winkelen.
Heeft u moeite met Engels kunt u uiteraard de taal naar Nederlands omzetten maar u kunt mij ook een mailtje sturen op info@essentialhealthbalance.nl  met uw wensen en eventueel vragen, dan kan ik de bestelling daar voor u plaatsen.

 

Verwacht in de shop:
Aroma sieraden
Aroma auto hangers en diffusers
Aroma Diffusers voor in huis
Aroma BodyButter met Etherische olie
Aroma BodyScrub met Etherische olie
Aroma shouwermelts
en meer!

Wij zijn nog op zoek naar een 100% natuurlijke - Vegan skincare lijn!